Vacature applicatie-consultant / supportmedewerker

TrompBX heeft plaats voor een applicatie-consultant met ervaring in het begeleiden van de invoering van informatiesystemen in organisaties en het ondersteunen van de gebruikers. Deze ervaring kan zowel opgedaan zijn aan de kant van een softwarehuis of als medewerker van een GGZ-instelling. Regelmatig ben je ook betrokken bij de implementatie bij een nieuwe klant en heel veel bij de support aan bestaande klanten.

Instellingen en praktijken waar onze software wordt gebruikt hebben te maken met gecompliceerde wet- en regelgeving en frequente wijzigingen hierin. Ook is er sprake van een toenemende vraag naar systeemintegratie. Ons doel is het informatieproces van onze klanten adequaat en effectief te ondersteunen.

Wat vragen we?

  • Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau en ervaring in het adviseren van gebruikers van administratieve software, of je hebt aantoonbare ervaring in de informatievoorziening in de zorg.
  • Je vindt het een uitdaging aan een product te werken dat door veel gebruikers dagelijks intensief gebruikt wordt.
  • Je bent bereid om diep na te denken over een goede oplossing die er voor zorgt dat het systeem flexibel is en voor veel gebruikers ingezet kan worden.
  • Je bent zelfstandig, eerlijk en kunt goed communiceren met klanten en collega’s. Je bent flexibel genoeg om geen moeite te hebben met een ruime taakopvatting zoals die in een klein bedrijf noodzakelijk is.
  • Je bent woonachtig in Wageningen of omstreken en liefst fulltime beschikbaar. In deeltijd werken is bespreekbaar.

Wat bieden we?

  • werk in een rustige omgeving
  • een klein team dat toegewijd is aan een product en zijn gebruikers
  • een vaste werkplek in Wageningen
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden en voorzieningen

Reageren?

Je sollicitatie met CV en motivatie graag per e-mail naar bruxvoort@trompbx.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim van Bruxvoort (telefoon 085 4842 444 of mobiel 0622 374 572).

Privacystatement

Gegevens die u verstrekt in het kader van uw sollicitatie verwerken wij als persoonsgegevens met als doel uw geschiktheid voor de functie te kunnen beoordelen. De grondslag hiervoor is de noodzakelijkheid van de gegevens om het doel te kunnen realiseren. Gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de sollicitatieprocedure.

Laatst bijgewerkt maart 2020

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Scroll naar top